Har du en totalskadet eller defekt bil? Så sælg den til os!

6. december 2023 by Ingen kommentarer

En bil skal gerne repræsentere uafhængighed, frihed og bekvemmelighed. Men en gang imellem sker der desværre det modsatte, og bilen går hen og bliver en byrde på pengepungen. Især i de tilfælde hvor der er tale om en defekt bil eller i værste fald en totalskadet bil. Hvis du er i en af disse situationer så har vi muligvis løsningen til dig. Hos os, tror vi nemlig på at din bils værdi i kroner og øre, aldrig må komme i nærheden af 0 kr. Uanset hvilken stand den er i. Du kan trygt overlade din defekte eller totalskadede bil til os, og så gør vi vores bedste for at hjælpe dig med en nem, overskuelig og proftabel process.

 

Vi betaler kontant for din selvom den er totalskadet.

At totalskade sin bil er i forvejen er ubehagelig og stressfuld oplevelse. Og så oveni det, kommer der tankerne omkring hvad man så skal gøre med bilen når den er totalskadet. Når et forsikringsselskab erklærer en bil for totalskadet, betyder det at man anslår, at det vil koste mere at reparare bilen end bilens værdi på markedet. Men her, kan vi heldigvis hjælpe dig, for vi køber meget gerne din bil selvom den er totalskadet, og det er med kontant afregning samme dag. På den måde kan du med vores hjælp skille dig af med bilen og være foruden den byrde fremadrettet. Vi vil også gerne gå så langt som vi kan, for at give dig en fair og fornuftig pris, og prisen vil vi relativt hurtigt kunne regne ud ved hjælp af vores erfaring og ekspertise på området.

 

Vi køber defekte biler – og her betaler vi også kontant samme dag.

Som I tilfældet med en totalskadet bil, kan en defekt bil også nemt blive en hovedpine. Sommetider kan en defekt bil værre endnu værre, fordi man ikke altid ved hvad der er galt eller hvor meget det koster at udbedre det der er defekt ved bilen. Men her kan vi naturligvis også være behjælpelige. Vi ved nemlig en masse om bilers motorsammensætning og de generelle mekaniske dele, som betyder vi ved hvad det nogenlunde vil koste at reparere på. Så hvis du ikke gider at bruge tiden og ressourcerne på at få repareret bilen selv, så er du meget velkommen til at sælge din defekte bil til os. Og vi skal nok gøre vores ypperste for at give dig en pris der også giver mening for dig.

 

Vi tilbyder gratis afhentning

En af de ting der kan hjælpe med at gøre dit liv lidt nemmere, er at vi tilbyder dig gratis afhentning når du sælger en totalskadet eller defekt bil til os. Det er jo nemlig ikke helt sikkert at bilen kan køre, eller at den er forsvarlig at køre. Så her slipper du for selv at arrangere samt betale for at din defekte bil bliver transporteret. Det foregår således, at vi betaler dig inden afhentningen af bilen, og defra står vi 100% for evt. afmelding af nummerplader og hvad der ellers kan være af papirarbejde involveret. Vi vil gerne gøre det hele så nemt for dig som muligt!